ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
از مصرف غذاهایی مانند فسنجان، گردو و کنجددار به دلیل گرم بودن باید در این فصل پرهیز کرد.
یک متخصص طب سنتی توصیه کرد: در فصل تابستان از خوراکیهایی که تند و دارای فلفل و زنجبیل، دارچین، زعفران، سس های تند و خردل هستند، باید پرهیز کرد.
علی حسینی گفت: در فصل تابستان باید بدانیم چه غذاهایی را نباید بخوریم در این فصل افراد با مزاج گرم و خشک، بیشتر در معرض آسیب هستند بنابراین در این فصل باید از تمام خوردنی ها و نوشیدنی هایی که حرارت بدن را بالا می برند و باعث خشکی میشوند، پرهیز کرد. وی ادامه داد: مواد غذایی تند که دارای فلفل و زنجبیل، دارچین، زعفران، سس های تند، خردل و سبزیجات تند هستند مانند سیر، پیاز، ترخون، نعناع، تره، شاهی و شوید کمتر مصرف شود.
این متخصص طب سنتی گفت: از مصرف غذاهایی مانند فسنجان، گردو و کنجددار به دلیل گرم بودن باید در این فصل پرهیز کرد و بهترین غذا در این فصل مصرف غذاهای زود هضم مانند ماهی تازه، گوشت مرغ همراه با آب انار ترش، آب غوره، آب لیمو و سماق، ماست و اسفناج، ماست و خرفه، آبدوغ خیار همراه با مقداری نان گندم، خورشت کدو، خورشت آلو اسفناج، سوپ جو و آش جو است.
حسینی ادامه داد: در فصل تابستان باید در مصرف نمک و غذاهای شور، تنقلاتی مانند چیپس و آجیل شور احتیاط کرد.
وی تصریح کرد: مصرف میوه های تازه که رطوبت زیادی دارند مانند آلو، آلوچه، آلبالو، گیلاس، توت، سیب، انگور، به، انار، خیار و هندوانه توصیه می شود.از طرفی نباید در مصرف شیرینی ها، شکلات ها و حتی شیرینی های طبیعی مانند عسل، کشمش، مویز و میوه های شیرین مانند انجیر، نارگیل، موز، خربزه و آناناس در این فصل زیاده روی شود.
حسینی گفت: نوشیدن شربتهایی مثل انار، سکنجبین، نارنج، به لیمو و عناب مفید است و مصرف سبزیهایی مانند کاهو، خرفه، اسفناج، کدو و گشنیز توصیه می شود.